go-rebel love is the new rebellion

Workshops

De openbaringen van je menstruatiecyclus

De openbaringen van je menstruatiecyclus

Zijn wij vrouwen willoze slachtoffers van onze hormonen? Gedoemd om te leven met buikkrampen en PMS? Welnee!
Onze menstruatiecyclus is een geniaal ontwerp, dat ons in staat stelt een gelukkig, gezond, seksueel, creatief en vooral authentiek leven te leven! In de fase voor en tijdens de menstruatie horen we bij onszelf thuis te komen, onze waarheid te voelen. Maar omdat we maar doorgaan in de verwachte patronen en hier geen acht op slaan, sterker nog, het veroordelen, voelen we ons onthand. We voelen ons verder van onszelf verwijderd. Wat zonde! In deze workshop

Lees Verder
De werkelijke overgang

De werkelijke overgang

De overgang is een bijzonder krachtige fase in een vrouwenleven! Wat? Jazeker!
Dit is een transformerende fase waarin je de overgang maakt van menstruerende vrouw naar de menopauze en dit begint rond je 40ste levensjaar.
Ooit keken vrouwen uit naar deze bijzondere tijd en in sommige culturen is dat nog steeds zo. Dit is nou juist de tijd waarin het libido zijn hoogtepunt bereikt, de vrouw zich goed voelt over zichzelf en haar leven naar eigen hand kan zetten. Zij rondt haar menstruele leven af en wordt hiermee de wijze vrouw. Haar rol verandert en zij krijgt meer aanzien.
Pardon? Waarom ervaren wij dit dan zo massaal zo anders? Waarom is het vergeven met vervelende klachten en lijkt het eindeloos te duren? In deze workshop wordt je je bewust van de krachten die huizen in jou tijdens deze fase en hoe je de overgang voor je kunt laten werken!

Lees Verder